24 mars 2012

Margate

Ett par timmar söderut från Durban ligger Margate. Det är en mysig stad där vi under drygt en vecka bott i tält i ett naturreservat. Sydafrika är så VACKERT! Antiloper, ormar och apor utanför tälten har blivit alldeles naturlig del av livet.
Under dagarna har vi haft otroligt intensiva program med skolbesök, besök på hospis som tar hand om och ger vård åt patienter som är för sjuka för sjukhus, medverkat i olika program för barn i kyrkan Gate of Praise, haft flera evning devotions för barn på Place of Restoration, hittat på kul saker och gjort kyrkobesök. Teamet har varit fantastiskt och även om det märks att alla börjar bli trötta så gör alla sitt bästa och vi har otroligt kul tillsammans!
Hamnat i regnstorm även här och ett minus har varit vattnet som rinner på tältgolvet och spolar bort allt vårt planerade solande! Menmen.. det är inte solen vi är här för även om den så klart höjer humöret!
Sydafrikaner är fantastiska! Fått träffa och lära känna så mycket inspirerande människor! De är öppna, glada, högljudda, lätta, djupa, inbjudande, awesome och otroligt roliga! Vi gillar livet.

Inga kommentarer: