24 mars 2012

Capetown

Avslutningsvecka i Capetown.
Vilket liv vi lever!
Bott hemma hos Pastor Charles och hans familj i deras gigantiska hus. Bor så vackert precis vid en sjö. Gjort en del skol- och -projektbesök, varit med i kyrkan Eternal Flame (fantastisk församling), hängt med ungdomar härifrån och turistat en del med surf, hikeing Table Mountain, lite strand och lite shopping.
Fått se baksidan av Sydafrika i några av de värsta shaksområden jag sett, där människor bor och lever trångt och smutsigt, fångade i hopplöshet. Barnen gör att hjärtat går sönder. Vad kan jag göra för att världen ska få bli lite mer rättvis?
Hänget med ungdomarna här har varit fantastiskt! Så kul träffa en del samma människor som jag träffade förra gången... spännande se vad som hänt i deras liv sen sist och vad de gör nu. Vi är så lika! Lever i så olika världar men har ändå så mycket gemensamt!


Hela vår resa, Etiopien och Sydafrika, har gett obeskrivliga intryck! Längtar efter att se vad som förändrats på djupet hos oss och jag hoppas och vill tro att vi ska kunna ta med oss något av allt vi varit med om hem för att göra lite skillnad i våra varje-dag-liv!

Hemma igen.

Inga kommentarer: